Hrvatske dating stranice

Relationships

Dating stranice hrvatska? Uzmite u obzir laganu kavu, čaj, šetnju ili piće umjesto večere: umjesto da se nađete na večeri na prvom spoju, odaberite aktivnost koja je potencijalno kraća i opuštenija poput šetnje ili kave. Na taj način, ako nakon 45 minuta shvatite da jednostavno niste kompatibilni, niste predani duljoj (i potencijalno skupoj!) večeri koja može biti neugodna i neugodna za obje strane. Ako spoj prođe dobro, možete nastaviti s koktelom ili otići do večere i nastaviti razgovor. Iako je lako dodati međuobrok ili zalogaj, teže se izvući iz večere. otkriti više info oko dating site u hrvatskoj.

Nemojte se… prebrzo vezati. Zdravo je imati otvorene mogućnosti u ranim fazama spoja. Predanost bi trebala doći nakon što ste vidjeli pravi potencijal u osobi s kojom izlazite i nakon iskrenog razgovora o tome kamo oboje želite da se stvari odvijaju. Odmorite se od spojeva kada je to potrebno. Vrlo je važno imati ravnotežu u svim područjima svog života. Ako to zahtijevaju posao ili osobne okolnosti, odmor od ‘izlaganja’ može biti najbolja stvar koju možete učiniti. To što se tanko rastežete ne čini uslugu vama ili bilo kojem od vaših spojeva.

Imate li bivšeg koji se godinama mota okolo ili jebenog dečka koji vam se petlja po glavi? Što je s onim ljudima kojima šaljete poruke kada se osjećate usamljeno ili dosadno ili za koje mislite da bi vas jednog dana mogli zanimati? Ove ljude nazivam “možda”: bivši, prethodni spojevi i “komplicirane” veze koje nisu uspjele prvi put, ali njihov broj držite u telefonu “za svaki slučaj” ili se nadate da će nešto biti promijeniti.

Sljedeće: igranje teškog dobivanja ili čekanje da druga osoba napravi prvi korak. Osim zastarjelih rodnih uloga, ova “pravila” proizlaze iz ideje da onaj kome je manje stalo u vezi ima najveću moć. Ali treba li ljubav biti vezana uz moć? U redu je brinuti se; trebali bismo se brinuti jedno za drugo. Dakle, kakve veze ima ako “ispadneš prejak” ili “brigaš više?” Budite vjerni svojim osjećajima i onome što želite. Oh, a prvi potez može nam uštedjeti puno vremena na pitanju hoćemo li im se vratiti.

Mnogi samci nesvjesno sabotiraju vlastite šanse da upoznaju nekog sjajnog jer su mentalno obješeni na nekoga. To može biti bivši kojeg ne mogu pustiti ili netko koga poznaju samo iz daljine, ali su uvjereni da su sretni do kraja života. Prava, trajna ljubav se ne događa u vašoj glavi. A može biti previše lako da vas ponese fantazija. Ali te vas fantazije mogu sputavati – na primjer, ako ste još uvijek opsjednuti idejom da se ponovno spojite sa svojim zadnjim partnerom, možda ćete potpuno propustiti nevjerojatnu osobu koja stoji ispred vas na zabavi, poslovnom okupljanju , vjenčanje ili neki drugi događaj.

Narcisi i kontrolirajuće osobnosti vrlo često vole zaključati stvari što je prije moguće – jer vole diktirati tempo, napreduju u uzbuđenju da padnete u nesvijest nad njima, a brza intimnost znači da prije izvuku ono što žele od vas. Nažalost, kada prebrzo uđete preduboko, nemate priliku vidjeti tko su oni zapravo prije nego što se počine. Zatim, nakon tri mjeseca, kada budete imali svoju prvu svađu, može postati kristalno jasno da su oni ne samo potpuno drugačiji od osobe koja vas je srušila s nogu, već vjerojatno i nesposobni uspostaviti zdravu vezu. Lekcija ovdje? Polako i postojano pobjeđuje u utrci. Svatko s kim je vrijedan biti će biti spreman čekati da ti osjećaji porastu. Odvajajući svoje vrijeme u spojevima, dopuštate si priliku da upoznate sve aspekte druge osobe – ne samo one koje žele da vidite – prije nego što donesete bilo kakvu odluku o svojoj budućnosti.