Bdsm chat 2022

Relationships

Bdsm chat 2022? Cereți lămuriri: dacă întâlnirea dvs. face un comentariu pe care nu îl înțelegeți, zâmbește și cere-i politicos o explicație. Uneori folosesc umorul pentru a face asta: „Educă-mă, poți să explici, chiar nu înțeleg?” Asta îi oferă întâlnirii tale șansa de a detalia subiectul, în timp ce ai șansa de a-i înțelege mai bine valorile, perspectivele asupra vieții, interesul și un întreg tărâm al altor factori importanți, în timp ce cunoști pe cineva în sălbăticia întâlnirilor. Descopera mai multe informatii pe acest site dominare Arges.

Mulți dintre noi au această idee că avem nevoie de o întâlnire demnă de film, drăguț atunci când găsim un suflet pereche. Însă să te închizi la orice întâlnire care nu este cu ochii într-un bar aglomerat sau să dai peste o iubită de liceu de mult uitată de acasă (stil Hallmark Channel) îți limitează șansele. În ciuda a ceea ce Hollywood ne face să credem, putem întâlni oameni valoroși oriunde. Vă puteți întâlni partenerul ideal în timpul unei întâlniri, la un club de carte, într-un lift, în timp ce vă plimbați câinele sau, da, într-o aplicație de întâlniri. Cu cât țineți mai multe opțiuni deschise, cu atât sunt mai mari șansele de a întâlni oameni cu care vă veți bucura să fiți în preajma. În loc să aștepți o „întâlnire drăguță”, încearcă să rămâi deschis oricărei posibilități care ți se pare potrivite.

Următorul: să joci din greu pentru a obține sau să aștepți ca cealaltă persoană să facă prima mișcare. Pe lângă rolurile de gen învechite, aceste „reguli” provin din ideea că cine îi pasă mai puțin în relație este cel care are cea mai mare putere. Dar dragostea ar trebui să fie despre putere? Este în regulă să-ți pese; ar trebui să ne pasă unul de celălalt. Deci, ce contează dacă „veniți prea puternic” sau „vă pasă mai mult?” Fii fidel sentimentelor tale și ceea ce vrei. A, și a face prima mișcare ne poate economisi mult timp ne întrebăm dacă ne plac înapoi.

Lucrează-ți bagajul. Toată lumea are câteva zgârieturi și cicatrici din experiențele anterioare care se pot strecura în viața lor amoroasă. De exemplu, poate că părinții tăi nu au reușit să-ți arate o afecțiune consecventă, iar acum te trezești că ai nevoie de mai mult în relații. Sau poate că fostul tău te-a înșelat, lăsându-te cu probleme serioase de încredere. Indiferent de bagajele pe care le transportați, este timpul să săpați adânc și să rezolvați. În caz contrar, s-ar putea dovedi aproape imposibil să ai o relație sănătoasă cu cineva nou. Concluzia? Curăță-ți mintea de „cel care a scăpat” și vei avea mult mai ușor să recunoști pe cineva grozav când îl vezi. Indiferent dacă asta înseamnă să meditezi, să lucrezi cu un terapeut sau cu un antrenor de întâlniri, să exersezi îngrijirea de sine sau să te ții ocupat cu distrageri sănătoase, ideea este că vei avea mult mai multe șanse să-ți atingi obiectivele romantice IRL, decât doar în tine. cap.

Dacă ești nemulțumit de viața ta de întâlnire, îți pot garanta un lucru: probabil ai căzut într-un tipar care nu te mai servește. Unora dintre cei singuri le place să dea vina pe alții pentru lipsa de succes – „Nu au mai rămas bărbați singuri buni!” sau „Se pare că atrag femei superficiale!” — dar realitatea este că este timpul să începeți să vă asumați responsabilitatea pentru propriile obiceiuri de auto-sabotare. Poate părea un basm la început. La o săptămână deja planifică o escapadă romantică de weekend, iar până la a treia întâlnire, rostesc acele trei cuvinte mici. Dar iată adevărul: atunci când cineva împinge relația ta să se miște cu viteză warp, acesta este de fapt un mare steag roșu.