Premium rengøringsudbyder til boliger Fyn

Cleaning

Top bedomt vinduespudsning Jylland? Få skinnende vinduer med professionel vinduespolering: Det er rart at kunne se ud ad vinduerne, når solen skinner og himlen er blå. Men det er et stort arbejde og kræver en del af din tid. Hvis ikke du synes, at vinduespolering er den sjoveste opgave i verden, og du hellere vil give dig til nogle andre ting, kan vores professionelle vinduespudsere hjælpe dig. Vi tilbyder således vinduespolering for private ude og inde, for virksomheder og offentlige institutioner. Vi kan ikke garantere det gode vejr – til gengæld kan vi garantere, at du med vores ekspertise i vinduespolering får skinnende rene vinduer. Find endnu mere detaljer at https://xn--jacobsens-rengring-t4b.dk/vinduespolering/.

Derudover får du én ting mindre at tænke over i flytteprocessen, hvilket kan være meget rart med alt det, der ellers er at tage hensyn til samt huske på. Få penge tilbage i depositum med flytterengøring: Foruden en bolig, der er fuldstændigt rengjort, kan du med professionel flytterengøring også være heldig at få penge tilbage i depositum – såfremt der er tale om en lejebolig. Mange udlejere har det nemlig som kriterie, at en lejlighed skal afleveres i fuldstændig rengjort stand. Det betyder, at skidt og fedt fra ovnen skal fjernes, at kalken skal være væk på badeværelset, og at støvet på de øverste hylder også skal være tørret af.

Vi ved godt, at mange sommerhusudlejningsselskaber har deres eget rengøringsteam ansat primært med ungarbejdere. Men det vil vi gerne være en pendant til, da vi har et meget dygtigt, hurtigt og erfarent team, der meget gerne vil komme og gøre rent i dit eller jeres sommerhuse. Vi garanterer, at det bliver en god oplevelse at komme ind i sommerhuset – og at det står klar til tiden til de næste, der skal have en god ferie.

Har du haft besøg af håndværkere derhjemme? Eller skal nybyggeriet stå helt skarpt? Det er ikke til at komme udenom, at håndværkere støver og til dels roder. Det er en del af deres arbejdsopgaver, som de ikke kan komme udenom. Men, når de er færdige, må det naturligvis gerne se godt ud igen. Og har du eller I ikke overskud til at gøre det selv, fordi der er tale om en renovering af hele boligen eller et større nybyggeri, træder vores specialiserede afdeling gerne til.

Vi kører gerne langt for at pudse dine vinduer: Vinduespudsning er en af vores helt store passioner. Vi elsker at levere et rigtig godt resultat til vores kunder og se, hvor glade de bliver, når vinduerne på ny er rene og fine. Det er noget, vi meget gerne kører langt for at give og opleve. Så selvom vi holder til i København, kører vi gerne til Roskilde, Køge, Næstved eller Kalundborg for den sags skyld for at udføre vinduespudsning for dig. Det er ikke noget, du betaler ekstra for, da vi har gratis udkørsel som en fast del af vores service. Find ekstra detaljer at xn--jacobsens-rengring-t4b.dk.